Tangelo video mailer

Voor Tangelo hebben we hun boodschap ‘ Vereenvoudigen in het creëren en publiceren van jaarverslagen’ verbeeld in een explainer van twee minuten. De explainer is als digitale brochure (video mailer) samen met een aantal voorbeelden van jaarverslagen, naar leads en prospects verstuurd (direct mailing).

Een digitale video brochure is een kaart met een ingebouwd LCD scherm. Bij het openen van de digitale video brochure begint de video automatisch te spelen. Een ideale manier om je boodschap over te brengen. Digitale video brochures hebben een 6x hogere attentiewaarde dan de traditionele brochures. We zijn trots op het resultaat!

This post is also available in: Engels

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *