E-mail marketing campagnes

IRIS:

Voor IRIS hebben we in 2016 een e-mailcampagne verstuurd om haar deelname aan de Infosecurity beurs in Luxembourg bekend te maken en klanten en leads uit te nodigen naar de stand te komen. Specifieke doelgroepen voor georganiseerde events (met focus op bepaalde productlijnen) werden geïnformeerd en uitgenodigd. In de e-mailcampagne werd een video geïntegreerd waarin IRIS zichzelf presenteert.

Lexmark:

Voor Lexmark hebben we in 2016 geregeld e-mailcampagnes verstuurd aan partners: informatie over aankomende evenementen in Europa, programma’s met een uitnodiging, aanmeldingsmogelijkheden op een landingspagina, herinneringen, berichten om welkom te heten en te bedanken. Ook hebben we gerichte ABM-campagnes (Account Based Marketing) ondersteund met e-mail marketing.

 

BloomyPro:

Voor BloomyPro hebben we in 2016 een e-mailcampagne ontwikkeld waarmee BloomyPro als sponsor van het evenement ‘Retailer of the Year 2016’, gebruikmaakt van de extra aandacht om haar eigen dienstverlening en software te promoten. Een e-mailcampagne met een online kortingsbon om een eigen boeket samen te stellen om iemand te bedanken, te feliciteren of te steunen.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *