demand generation

Kronos Learn & Go lead campagne

Voor Kronos ontwikkelden wij het concept Learn & Go. Deze demand generation campagne is erop gericht om leads kennis te laten maken met de oplossingen die Kronos te bieden heeft, de mogelijkheid om vragen te stellen en interactie tot gang te brengen tussen gelijkgestemden.

landingspagina    

Deze closed loop campagne start met een EDM die leads ontvangen. Vanuit deze EDM worden mensen naar een campagne pagina gestuurd waar ze meer informatie vinden en een keuze kunnen maken voor een sessie in de buurt. Vervolgens kunnen ze vragen indienen die zij graag beantwoord willen hebben en inzien welke vragen andere bezoekers stellen. Tijdens het event zelf zorgen wij voor de opbouw van de stand en de organisatie daar omheen.

This post is also available in: Engels

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *