Kronos Post It Campagne

Voor Kronos Duitsland ontwikkelden wij een direct mail campagne waarbij HR managers en werkgevers een mailer ontvingen met post its. Deze post its bevatten complimenterende teksten om medewerkers te motiveren. Werkgevers kunnen deze post its uitreiken aan medewerkers.

Bedrijven verliezen jaarlijks veel geld omdat medewerkers ziek zijn, niet maximaal worden ingezet of uit dienst gaan. Het doel van de campagne is om werkgevers het belang van goede omgang met medewerkers te tonen en daarmee de betrokkenheid te vergroten. De call to action is gericht op het bekijken van een demo van Kronos Workforce Management.

This post is also available in: Engels

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *