Marketing campagne

Adobe marketing campagne

Voor Adobe hebben we een lead genererende campagne gecreëerd. Het doel van deze campagne was om het product Adobe Experience Manager Forms onder de aandacht te brengen. Om dit goed te kunnen doen, hebben we gekeken naar de diverse stages binnen de customer journey en daar hebben we bijbehorende content voor ontwikkeld.

Voorbeelden zijn: blog, video’s, whitepaper en een infographic. Hier hebben we vervolgens een e-mailcampagne voor gemaakt, waar we zowel de content als het design voor hebben geleverd. De hele campagne is opgebouwd om zoveel mogelijk prospects te laten deelnemen aan het webinar. In dit webinar schuift Loyalis aan om haar ervaringen te delen en er worden live demo’s gegeven door Adobe experts. Mooie leads om vervolgens op te volgen!