Samenwerking uitgebeeld in puzzelstukken die samenkomen

DNA \ LTB start samenwerking met Spotler om klanten een betaalbare oplossing voor marketing automation te bieden

DNA \ LTB kondigt met trots haar nieuwe samenwerking met Spotler aan, een kosteneffectieve oplossing voor e-mailmarketing automation. Als marketingbureau voor IT-bedrijven biedt DNA \ LTB hiermee een gebruiksvriendelijke en effectieve tool, met als grootste voordeel dat de data in Nederland wordt opgeslagen.

De marketing automationsoftware van Spotler is ontworpen om bedrijven te helpen hun marketingprocessen te automatiseren, de efficiëntie te verhogen en meer leads te genereren. Met Spotler kunnen DNA \ LTB-klanten eenvoudig e-mailcampagnes inrichten en beheren, landingspagina’s met formulieren inzetten en hun contacten segmenteren. De software bevat ook uitgebreide rapportages om gebruikers te helpen met het succes van hun campagnes bijhouden. Bovendien heb je toegang tot directe support en diverse trainingen.

Dataopslag in Nederland

Het meest unieke aan Spotler is dat de dataopslag binnen Nederland plaatsvindt, waardoor de privacy en veiligheid van klantgegevens gewaarborgd is. Spotler is volledig AVG-compliant en gecertificeerd met ISO 27001, en voldoet daarmee aan alle normeisen van informatiebeveiliging. Meer dan 5000 marketeers in Nederland maken gebruik van Spotler om hun marketing automation effectief in te zetten.

Goedkoper alternatief

“We zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking met Spotler en zo onze klanten een betaalbare en betrouwbare oplossing voor marketing automation te bieden”, aldus Dimphy van Heusden, CEO van DNA \ LTB. “We zijn al jaren een trouwe en tevreden HubSpot-partner, maar krijgen ook van klanten de feedback dat hun marketingbudgetten niet altijd even toereikend zijn. Met Spotler kunnen we een goedkoper alternatief bieden, terwijl de functionaliteit hoog blijft. Bovendien zijn we van mening dat de unieke kenmerken van Spotler, zoals dataopslag binnen de Nederlandse grenzen, zeker in de IT-branche, een grote meerwaarde is.”

Wil je weten wat Spotler voor jouw organisatie kan betekenen? Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Spotler logo marketing automation