Maak interessante content voor jouw doelgroep

Spot on content voor IT’ers

Jouw IT-organisatie doet onwijs interessante en waarschijnlijk zelfs vernieuwende dingen. Dit moet je laten zien door content te creëren. Jouw deskundigheid wordt daardoor niet alleen intern, maar ook extern kenbaar gemaakt. De content die je maakt, werkt namelijk als een magneet die klanten aantrekt. Hoe meer spot on, creatiever en kwalitatiever het is – of het nu een podcast of e-mailcampagne is – hoe beter. Het is de levensader van elk bedrijf waarmee je kunt laten zien wat jij te bieden hebt. Reden genoeg om onze deskundigheid in IT-marketing in te schakelen, zodat ook jij successen kunt boeken!

Onze creatie expertise

1 COPY

Copywriting is meer dan pakkende teksten schrijven. Het is schilderen met woorden en een kunst die zowel creativiteit als kennis van persuasieve schrijftechnieken vereist. Zodat klanten willen hebben wat jij als IT-bedrijf verkoopt, zelfs als ze het niet nodig hebben!

Dankzij ons team van copywriters is elk woord het lezen waard. Onze experts kunnen niet alleen een creatieve draai geven aan elk onderwerp, maar zijn ook goed op de hoogte van wat er speelt in de IT-sector, waardoor de inhoud altijd actueel en substantieel is.

2 DESIGN

Design gaat niet alleen over mooie beelden laten zien. Het is meer dan dat, en het heeft een doel: jouw IT-bedrijf op de beste manier presenteren met een design dat op gepaste manier benadrukt waar je goed in bent. 

Of je nu een klein bedrijf of een grote onderneming bent, wij ontwerpen specifiek voor jouw behoeften zodat het perfect bij jouw IT-organisatie past. Dit betekent dat we content afleveren in een prachtig design dat niet alleen bijdraagt aan een consistente merkbeleving, maar ook effectief is.

3 VIDEO

Het vergroten van de zichtbaarheid van jouw IT-bedrijf is eenvoudig met videomarketing. Deze vorm van marketing is een krachtig middel voor het vergroten van de naamsbekendheid en het genereren van leads. Het stelt je in staat om boeiende inhoud te creëren die (potentiële) klanten geïnteresseerd houdt.

Met ons deskundige team kunnen we jouw boodschap naar een hoger niveau tillen met videomarketing die zowel aantrekkelijk als betaalbaar is. Of je nu webinars, animatievideo’s of vlogs wilt maken, wij ondersteunen het volledige proces: van concept, opname, montage tot promotie.

4 PODCAST

Met de alsmaar groeiende populariteit van podcasts is het geen verrassing dat veel bedrijven podcasts gebruiken voor hun IT-contentmarketingstrategieën. Podcasts bieden niet alleen de mogelijkheid om leads te genereren, maar helpen ook om klantrelaties te behouden door hen geïnteresseerd te houden in wat jouw IT-bedrijf doet.

Als IT-organisatie houd jij je bezig met complexe onderwerpen. Daarom zijn wij groot fan van podcasts: ze zijn een geweldige manier om binnen enkele minuten veel informatie over te brengen. Wij zorgen voor alle technische ondersteuning, zodat jouw organisatie zich kan concentreren op wat echt belangrijk is – de inhoud!

5 FOTOGRAFIE

Als het om IT-marketing gaat, zegt een foto meer dan 1.000 woorden. Het juiste beeld kan alles aantrekkelijker en interessanter maken. Met zoveel beschikbare opties voor digitale afbeeldingen, kunnen foto’s een belangrijk verschil maken.

Je kunt op ons rekenen voor een hoogwaardige dienstverlening voor al jouw fotobehoeften. Geen klus is te groot of te klein! We hebben apparatuur die geschikt is voor elke gelegenheid, inclusief camera’s van hoge kwaliteit die ervoor zorgen dat je de best mogelijke beelden krijgt, bediend door ervaren fotografen.

6 ONDERZOEK

Het doen van kwalitatief onderzoek is de beste manier om een ​​expert te worden in jouw vakgebied. Het biedt diepgaande inzichten en datagedreven analyses die helpen jouw IT-organisatie te positioneren als een thought leader. Bovendien is het een bron voor originele content die bijdraagt aan het behalen van jouw IT-marketingdoelstellingen.

Om succesvol een origineel onderzoek van hoge kwaliteit uit te voeren, is tijd, expertise en budget vereist. Maar het geweldige aan ons? Wij kunnen jou hierin volledig ondersteunen: zowel het projectmanagement als het verzamelen van data nemen wij uit handen; we helpen zelfs bij het maken van rapporten op basis van alle bevindingen!