Jouw uitdaging

De combinatie van strategie en executie

Zelfs de beste marketeer heeft wel eens hulp nodig! Van het maken van de perfecte advertentiecampagnes tot het op de hoogte blijven van de nieuwste trends in de IT-branche: het kost nou eenmaal veel moeite om de concurrentie voor te blijven in de steeds veranderende markt van vandaag. En daar kan een goed marketingbureau, gespecialiseerd in IT, bij van pas komen. Een betrouwbaar bureau kan voor alle details zorgen, zodat jij tijd overhoudt om je te concentreren op de meer strategische taken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat een goed bureau ook nieuwe perspectieven en innovatieve ideeën kan geven. De kans is groot dat wij precies zijn waar jij al die tijd naar op zoek was.

Dit is wat wij voor jou als marketeer realiseren

Wat is jouw doel en/of uitdaging?

  • Genereren Van kwalitatieve leads

  • Positioneren van mijn bedrijf

  • Creëren van waardevolle content

  • LANCEREN Van creatieve campagnes

  • Managen van de channel

  • Implementeren van nieuwe tools

  • Ontwikkelen van een marketingstrategie

  • Uitvoeren van marketingtaken

  • Verhogen van roi marketing & sales

Wat we doen voor marketeers

je kunt ons zien als een directe collega

1 Branding

Een sterk merk is de basis voor succesvolle marketing. Wij definiëren samen met jou het DNA van je bedrijf en laten deze aansluiten op content en campagnes.

IT branding

2 Strategie

Wij geven jou inzichten in de markt en je gewenste klant en zorgen ervoor dat jouw marketing- en contentstrategie hierop aansluit.

marketing strategie voor IT

3 Creatie

Wij nemen de ontwikkeling van content, in welke vorm dan ook, volledig uit handen. Onze copywriters zijn IT-experts en hebben aan een half woord genoeg.

Branding voor IT bedrijven

4 Promotie

Wij kennen de kanalen die jouw gewenste klanten gebruiken en zorgen ervoor dat jij hierop zichtbaar bent.

Promotie voor IT bedrijven

5 Analyse

Wij weten hoe belangrijk het is dat marketinginspanningen meetbaar zijn en de ROI helder is. Wij zorgen voor 24/7 inzicht in de resultaten van content en campagnes.

Analyse van IT marketing campagnes

Deze content is voor jou onmisbaar

en maakt jouw werk een stuk eenvoudiger

IT content strategie

Onderzoeksrapport laat nieuwe trends 2023 zien in contentconsumptie van IT’ers

IT’ers maken zich grote zorgen over het tekort aan IT-personeel in de komende jaren, omdat ze zien dat jongere professionals voornamelijk in ‘sexy’ IT willen werken: data en AI. Ze vrezen een toekomst waarin het op alle vlakken aan experts ontbreekt. Naast de snelle veranderingen binnen IT en het personeelstekort in het algemeen, verwachten ze dat dit gebrek aan IT-basiskennis de groei van de sector zal belemmeren. Hierdoor zullen organisaties niet goed mee kunnen komen met de ontwikkelingen, wat ze kwetsbaar maakt voor hackers. Deze alarmerende conclusie kan worden getrokken uit een onderzoek dat onder zo’n 400 IT’ers is uitgevoerd door IT-marketingbureau DNA LTB.
Lange buyer journeys van IT beslissers

Voordelen van digital-first bij lange buyer journey

Steeds meer bedrijven beseffen zich dat een geïntegreerde aanpak succesvol kan zijn in een constant veranderende omgeving als marketing. DNA LTB biedt volledige ondersteuning voor partnermarketing activiteiten binnen IT-marketing. Wij kunnen jouw CRM-systeem snel implementeren, waardoor je in een interactief overzicht campagnes kunt meten, managen en rapportages kunt samenstellen.
IT content strategie

IT’ers vrezen enorm toekomstig personeelstekort vanwege voorkeur van jongeren voor ‘sexy’ IT

IT’ers maken zich grote zorgen over het tekort aan IT-personeel in de komende jaren, omdat ze zien dat jongere professionals voornamelijk in ‘sexy’ IT willen werken: data en AI. Ze vrezen een toekomst waarin het op alle vlakken aan experts ontbreekt. Naast de snelle veranderingen binnen IT en het personeelstekort in het algemeen, verwachten ze dat dit gebrek aan IT-basiskennis de groei van de sector zal belemmeren. Hierdoor zullen organisaties niet goed mee kunnen komen met de ontwikkelingen, wat ze kwetsbaar maakt voor hackers. Deze alarmerende conclusie kan worden getrokken uit een onderzoek dat onder zo’n 400 IT’ers is uitgevoerd door IT-marketingbureau DNA \ LTB.

Deze marketeers gingen jou al voor

en dit zijn hun ervaringen

JURIËN VAN DUUREN - PARTNER MARKETING MANAGER - EQUINIX

“DNA \ LTB heeft voor ons een blauwdruk ontwikkeld voor onze partnercampagnes. Dit helpt ons in de samenwerking met partners, maar ook in het controle houden op de kwaliteit van onze marketingactiviteiten. Dat is voor ons een nieuwe manier van werken, waar we heel erg blij mee zijn.”

VALERIE VAN ROY - MARKETING MANAGER - LCL DATA CENTERS

“In 2020 heeft DNA \ LTB op een zeer vlotte en professionele manier LCL Datacenters begeleid bij de introductie van HubSpot. Het team is fantastisch om mee samen te werken! Ze zijn proactief, op de hoogte van de laatste trends en kunnen goed luisteren. Ook heel belangrijk: ze zorgen voor een goede samenwerking tussen marketing en sales. Kortom, DNA \ LTB is een echte aanrader voor iedere (IT) organisatie die online marketing verder wil professionaliseren.”

CAMILLE QUATRE COEURS - ONLINE MARKETEER - LCL DATA CENTERS

LCL is klant van DNA LTB“We hebben DNA \ LTB leren kennen via een gemeenschappelijke partner. We zijn vanaf dag 1 tevreden over de manier waarop DNA \ LTB ons heeft begeleid door HubSpot. Ze geven ons ook tips en tricks om ons het werken met HubSpot te vergemakkelijken. Ze staan steeds klaar om te helpen of een project met ons aan te gaan.”

MARIËTTE VAN PINKSTEREN - MARKETING MANAGER - TRANSFER SOLUTIONS

“We werken al enkele jaren met DNA \ LTB. In eerste instantie heeft DNA \ LTB ons geholpen met onze positionering en branding. Inmiddels hebben we al verschillende campagnes gedaan en heeft DNA \ LTB ons geïntroduceerd in het HubSpot platform. Het team van DNA \ LTB is erg prettig om mee samen te werken, ze denken onder andere pro-actief mee over onze marketingactiviteiten. Eén van onze kernwaarden is oprecht in “contact – business friends”, deze kernwaarde sluit goed aan bij de samenwerking met DNA \ LTB, ze zijn oprecht een business friend van Transfer Solutions.”