IT-marketingbureau

DNA\LTB bouwt moderne marketingprogramma’s voor IT-bedrijven. We zijn gespecialiseerd in het werken met technologie, IT, Internet of Things en SaaS-bedrijven. Als gespecialiseerd B2B-marketingbureau richten wij ons op het inzetten van de juiste middelen en content om daarmee zichtbaarheid en beweging te creëren in een markt die continu in beweging is.

Door strategie en uitvoering te combineren, is DNA\LTB een kritische groeipartner voor haar klanten. We creëren content, maken actieplannen, voeren campagnes, nurturen leads en verbeteren de samenwerking en overdracht tussen marketing en sales.

PLAN EEN DISCOVERY CALL

B2B-marketing voor IT-, security-, cloud-, SaaS- en technologiebedrijven

Snelle verandering is een constante in de hightech-omgeving en informatietechnologie. Bedrijven en hun klanten worstelen om content en campagnes te ontwikkelen en de juiste klanten aan te trekken naarmate de behoeften, zorgen en interesses evolueren. DNA\LTB helpt IT-, software-, SaaS- en techbedrijven om een merkaanwezigheid op te bouwen, de juiste leads aan te trekken en deze daadwerkelijk om te zetten in deals.

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van groei

We zijn gefocust en hebben een missie. Met onze daadkracht en eigenzinnigheid ontwikkelen wij gedurfde en onderscheidende campagnes om de marketing van IT-bedrijven te verbeteren en meetbare resultaten te behalen.

VRAAG OFFERTE AAN

Content die leads aantrekt en converteert

DNA\LTB creëert content en campagnes die helpen bij het opbouwen van zinvolle relaties en thought leadership voor IT-, IoT- en hightechbedrijven, om zo de zichtbaarheid van het merk en de dienstverlening te vergroten.

VRAAG OFFERTE AAN

Onze aanpak

De beste manier om klanten naar jouw IT-bedrijf te krijgen, is door ze aan te trekken in plaats van ze te duwen. Dus stop met cold calling en het verzenden van massa e-mails en begin met het behalen van de gewenste resultaten met DNA\LTB: het marketingbureau voor IT. Van keywordanalyse tot het schrijven en promoten van (voor SEO geoptimaliseerde) content, we richten ons erop om de juiste doelgroep te bereiken. Dat doen we in drie fasen:

1. STRATEGIE

Ons team van inbound marketing consultants is erop gericht om bedrijven zoals die van jou zichtbaar te maken op Google, LinkedIn en in vakmedia. Daardoor realiseren we dat klanten die op zoek zijn naar wat jouw bedrijf te bieden heeft daadwerkelijk bij jou terecht komen. We starten met het in kaart brengen van jouw visie en doelen. Daarna doen we analyses om het beste plan te ontwikkelen om jouw doelen te overtreffen.

2. METEN

Vervolgens gaan we als IT- marketingbureau verder met het bouwen en ontwikkelen van content en campagnes. We implementeren slimme systemen, zoals Hubspot en Vidyard, om alle activiteiten meetbaar te maken, marketing en sales te betrekken en dezelfde taal te laten spreken, en processen te automatiseren. We testen en monitoren alle activiteiten, zodat we kunnen bijsturen om de beste resultaten te behalen.

3. OVERTREFFEN

Maar daar stoppen we niet! We blijven met je samenwerken, ook nadat je jouw oorspronkelijke doelen hebt bereikt. We stellen samen nieuwe doelen en concentreren ons op het genereren van leads en het converteren van deze leads naar klanten. Kortom, we helpen je om door te groeien tot een bedrijf waar je op dit moment alleen maar van kunt dromen.

Ons 6-stappenplan voor succes met IT-marketing

 • Stap 1

  Ontwikkelen online marketingstrategie

  Voordat we starten met online marketing voor IT, ontwikkelen we samen met jou een strategie. Hierin gaan we doelen bepalen, zoals: Wat wil je bereiken met je online marketing (hoeveel bezoekers, leads en conversies)? Op welke onderwerpen, producten of diensten gaan we focussen? Welke online marketingmiddelen willen we inzetten? Wij helpen om focus aan te brengen en realistische doelen te formuleren. In deze fase gaan we ook aan de slag met de ontwikkeling van de waardepropositie en buyer personas.

 • Stap 2

  Content audit & contentontwikkeling

  Waardevolle content is in iedere branche essentieel, maar bij marketing voor IT-bedrijven misschien nog wel belangrijker, om via online marketing potentiële klanten voor je te winnen. Het toont je thought leadership en helpt je om goed te scoren in de zoekmachines. In deze tweede stap bekijken we via een content audit welke content er al op de plank ligt, daarna gaan we deze via contentmapping plaatsen in de customer journey. Vervolgens ontwikkelen we de ontbrekende content. Denk daarbij aan onderzoeken, klantcases, productsheets, whitepapers, blogs en quick scans.

  Stap 2

 • Stap 3

  Inrichten advertising

  Wanneer de strategie en content is ontwikkeld, gaan we aan de slag met de promotie van content via advertising. Het doel van advertising in online marketing voor IT, is het genereren van leads doordat mensen contactgegevens delen in ruil voor content. De meest gebruikte kanalen zijn LinkedIn Ads en Google Ads, maar we zorgen ook voor zichtbaarheid in belangrijke vakmedia.

 • Stap 4

  Websiteoptimalisatie

  Naast advertising zorgen we ervoor dat mensen via zoekwoorden op je website terecht komen. Daarnaast ontwikkelen we zogenoemde conversion paths. Dat houdt in dat we nadenken over de stappen die er genomen worden nadat iemand via een advertentie of zoekwoord op je contentaanbod terecht is gekomen. Dat doen we door de ontwikkeling van landing pages, call to actions en slimme formulieren.

  Stap 4

 • Stap 5

  Implementatie Hubspot

  Om al je marketing en salesactiviteiten inzichtelijk te maken, implementeren we een CRM-, marketing- en salessysteem in één. Hiermee is er 24/7 inzicht in alle activiteiten, gaat iedereen uit van dezelfde waarheid en kunnen we de ROI van marketing inzichtelijk maken. Met dit systeem is het mogelijk om leads geautomatiseerd op te volgen (nurturing) en hen langzaam richting conversie te bewegen. Dat doen we door de ontwikkeling van workflows.

 • Stap 6

  Evaluatie en optimalisatie

  In de laatste stap bekijken we hoeveel leads (MQL & SQL) er gerealiseerd zijn, zorgen we voor de handoff en evaluatie met sales, analyseren we welke content, middelen en campagnes goed hebben gewerkt en ontwikkelen we op basis van deze evaluatie en analyse een plan voor de volgende periode.

  Stap 6

VERTEL ONS JOUW IT-MARKETINGUITDAGINGEN