CAMPAGNE: HET GEHEIM VAN EEN GEZOND GEBIT.

Voor ONVZ zorgverzekeraar ontwikkelden wij een campagne ter promotie van de nieuwe tandverzekering die zij samen met Philips ontwikkelden: het geheim van een gezond gebit. Deze campagne triggert mensen om na te denken over het belang van mondverzorging en waarom je hiervoor een tand verzekering zou moeten afsluiten.

Het is voor het eerst dat een product voor preventieve mondzorg aan een verzekering wordt gekoppeld. Om te beschermen tegen gaatjes, ontstoken tandvlees en andere aandoeningen in de mond combineert Tandfit Preventief de meest uitgekiende mondzorgdekking met de nieuwste connected elektrische tandenborstel van Philips. Wanneer mensen overstappen naar de nieuwe verzekering van ONVZ krijgen zij een high tech Philips tandenborstel gratis.

Deze campagne begon met een interne kick off zodat alle stakeholders op de hoogte zijn van het nieuwe product en de campagne. Voor deze kick off ontwikkelden wij posters en post its waarbij we gebruik maakten van foto’s van ONVZ medewerkers, van call center medewerkers tot raad van bestuur, om de campagne een persoonlijke touch te geven en in te spelen op real life situaties.

Het geheim van een gezond gebit laat zien wat andere mensen doen aan gebitsverzorging en waarom dit belangrijk is. Met een mooi en gezond gebit heb je een streepje voor. Bij een sollicitatiegesprek, op relationeel vlak of in de liefde. Bovendien ben je met een gezond gebit zelfverzekerder, zo helpt je gezonde lach nog een beetje extra! Hoe zorg je goed voor je gebit en hoe bescherm je deze? Dat kan met het nieuwste product van ONVZ: De Tandfit Preventief. Dit is een unieke tandzorgverzekering, gebaseerd op ‘voorkomen is beter dan genezen’.

We ontwikkelden een aantal testimonials, onder andere met Olympisch Zwemmer Sebastiaan Verschuren.  De campagne extern gelanceerd Facebook, landingpagina, EDM, spiegelstickers, posters en flyers.

COMMUNICATIEMIDDELEN

RESULTAAT

Deze geïntegreerde campagne heeft gezorgd voor een flinke instroom in de nieuwe tandverzekering en zal in 2018 verder uitgebouwd worden.