Doorgronden: Persoonlijk & Effectief

DNA LTB kan zich snel en op een persoonlijke manier verdiepen in de opdracht, het probleem of de vraag van onze klant. We zijn, samen met klanten en partners, altijd op ontdekkingsreis om iets nieuws te creëren dat spraakmakend is.

Eigenzinnig: Gedurfd & Onderscheidend

DNA LTB bekijkt een vraagstuk vanuit verschillende perspectieven en zoekt naar meerdere mogelijke oplossingen. DNA LTB ziet vaak nieuwe kansen die een klant nog niet ziet. We weten te verrassen door altijd ergens een originele twist aan te geven, waarmee de klant zich in de markt kan onderscheiden.

DNA LTB verwezenlijkt met haar eigenzinnige visie, oplossingen en campagnes die er werkelijk toe doen.

Daadkracht: Stijlvolle Power

DNA LTB zet samen met de klant een koers uit voor een langere periode. We blijven deze koers consciëntieus volgen. Op basis daarvan stellen we doelen en nemen we voortdurend fraaie, treffende initiatieven.

Spot on: Essentie in de spotlights

DNA LTB vindt altijd de sleutel tot het oplossen van een probleem. De dienstverlening van onze klanten is vaak complex. Het is dan van belang in weinig woorden te kunnen uitleggen wat een klant van onze klant kan verwachten. Wat onze klant voor z’n klanten in huis heeft, laten we eruit springen! We zijn gericht op de wensen en latente behoeften van klanten van onze klant en creëren – op maat – iets dat er echt toe doet.