Voor Adobe hebben we een webinar opgenomen om prospects kennis te laten maken met hun product; Adobe Experience Manager Forms. Voorafgaand aan het webinar hebben een marketing campagne ontwikkeld, met als doel om zoveel mogelijk awareness en inschrijvingen te realiseren voor het webinar. Kijk hier voor meer informatie.

Het webinar werd gehouden op de mooie locatie in Almere: de Kunstlinie Almere Flevoland. Het prachtige uitzicht over het water, zorgt voor een strakke en moderne achtergrond. Gecombineerd met de strakke witte lijnen, mag het resultaat er zijn! Elk detail telt tenslotte om de perfecte ervaring te creëren.

In het webinar was één van Adobe’s klanten te gast. Loyalis vertelde aan de kijker tegen welke uitdagingen zij aanliep met Online Formulieren en ook hoe de oplossing van Adobe hen heeft geholpen om de resultaten te verbeteren. Verder was Rob in der Maur (Senior Solution Consultant bij Adobe) aanwezig om aan de hand van live demonstraties te laten zien hoe makkelijk het product werkt. Afsluitend volgde er een Q&A waar de prospects te woord werden gestaan door een team van Adobe experts.

Voor dit webinar hebben wij het volgende gedaan:

  • Arrangeren van de locatie;
  • Begeleiden script;
  • Selecteren en briefen van de host;
  • Opname & editing;
  • Begeleiding op de draaidag zelf;
  • Design;
  • Ondertiteling toevoegen;
  • Schrijven van de teksten voor Youtube;
  • Algehele coördinatie van de betrokken partijen.

Benieuwd naar het eindresultaat? Neem dan even een kijkje op de landingspagina van Adobe.

This post is also available in: Engels