IT marketing bureau voor IT marketeers

DNA LTB is een gecertificeerd Hubspot partner!

Marketing Automation is niet langer weg te denken uit het leven van de moderne marketeer. Ben jij op zoek naar gekwalificeerde marketing leads om door te geven aan je sales collega’s, wil je alles weten over het online gedrag van je websitebezoeker of wil jij de resultaten van je marketing activiteiten inzichtelijk maken? Dan is kennis van Marketing Automation een absolute must!

Als gespecialiseerd IT-marketingbureau is DNA \ LTB een groot voorstander van de inbound marketing strategie. Daarom besloten wij in 2018 om marketing automation experts te worden.

Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de verschillende marketing automation tools. Afgaand op de markt waar onze klanten (jij dus) zich veelal in begeven, zijn we een partnership met Hubspot aangegaan. We hebben de benodigde certificaten gehaald en kunnen met trots zeggen dat we Hubspot experts zijn!

Hubspot is een erkend CRM, marketing, sales en customer experience platform. Het doel is om je business te laten groeien op basis van de inbound marketing filosofie.

‘Practice what you preach’ staat bij ons hoog in het vaandel. Ook in dit geval. Wij werken zelf met veel plezier met de Hubspot tooling, hebben al tientallen klanten kennis laten maken met Hubspot en kunnen je er dus alles over vertellen!

Wil jij de volgende stap maken in IT-marketing en zeker weten dat je er alles aan gedaan hebt om je prospects te verleiden?  Bel ons dan even, dan kunnen we onze kennis met je delen!

T: +31 (0)35 201 1901