Onze mission statement

Onze missie is om het marktaandeel van Nederlandse IT- en softwarebedrijven te vergroten met onze expertise op het gebied van IT-marketing. Wij gaan een partnership aan met onze klant, waarbij de doelstelling van onze klant ook onze doelstelling is. Met onze kennis van marketing en de IT-branche, doorgronden we de IT-doelgroep en bieden wij toegevoegde waarde door eigenzinnig strategisch advies, spot on content en daadkrachtige executie.

Onze kernwaarden

het zit in ons DNA

Daadkracht

Wij zetten samen met jou een koers uit voor een langere periode. We blijven deze koers consciëntieus volgen. Op basis daarvan stellen we doelen en nemen we voortdurend frisse, treffende initiatieven.

DNA LTB kernwaarde daadkracht

Doorgronden

Onze specialisten kunnen zich snel en op een persoonlijke manier verdiepen in jouw opdracht, probleem of vraag. We zijn, samen met klanten en partners, altijd op ontdekkingsreis om iets nieuws te creëren dat spraakmakend is.

DNA LTB kernwaarde doorgronden

Eigenzinnig

We bekijken een vraagstuk vanuit verschillende perspectieven, zoeken naar verschillende oplossingen en zien nieuwe kansen die een klant nog niet ziet. We weten te verrassen door altijd ergens een originele twist aan te geven, waarmee jouw IT-bedrijf zich in de markt kan onderscheiden.

DNA kernwaarde eigenzinnig

Spot on

De dienstverlening van onze klanten is vaak complex. Het is dan van belang in weinig woorden te kunnen uitleggen wat jij van ons kunt verwachten. We zijn gericht op de wensen en latente behoeften van de klanten van onze klant en creëren – op maat – iets dat er echt toe doet.

Video in IT marketing